Most lehetőséged van tenni a motorsportért!

Feladva:2016-09-06 18:39:31

Hiányolod a magyar tehetségeket a rangosabb versenyekről? Több magyar vonatkozású nevet szeretnél a motorsport világába?
Itt a vissza nem térő alkalom.
A DIGI jóvoltából idén egy szerencsés gyermeket egy évig havi 100.000Ft-os ösztöndíjjal támogatnak céljai elérésében.
És hogy jönnek ide a motorosok?
A nevezők között van egy roppant tehetséges motoros lányka is Vincze Viktória Hanna.


Hanna  szerencsésen bekerült a 260 fiatal közül abba a 12-be akik esélyesek a támogatásra, de ehhez már a motorosok összefogására is szükség van.Hanna 9 éves Ceglédi motorversenyző, akit már most is hatalmas tehetégnek tartanak.

A 220Volt H-MOTO Team tehetsége, a csehországi Vysoke Mytoban állt rajthoz a Magyarország-Szlovákia-Csehország által közösen megrendezett Nemzetközi Utánpótlás Bajnokság utolsó fordulójában.

Kettős győzelemmel és pályarekorddal lett bajnok Vincze Hanna.


Támogassátok, szavazzatok neki bizalmat a DIGI által indított játékon, hogy Ő nyerhesse mega sport ösztöndíjjat!

http://anaphose.digisport.hu/index.php


Hanna racing


(képre kattintva Hanna versenyzői profiljára juttok)A DIGI játékáról:


"AZ ÉV HŐSE" SZAVAZÁS MENETE


2016. szeptember 5-én eljön az a pillanat, amikor elindítjuk "A nap hőse" c. műsor éves szavazását. 

A megszokott regisztráció után tudtok szavazni arra, akit "Az év hősének" szeretnétek választani.A tét nagy, hiszen a DIGI Sport ösztöndíja 1.200.000 Ft - 1 éven keresztül havi 100.000 Ft. 

Ráadásul a szavazók között is kisorsolunk egy táblagépet. Az elmúlt 1 év során megválasztott 12 havi hősre tehát 2016. szeptember 5., 00.01-től tudtok szavazni egészen az évadot lezáró gála felvételéig, 2016. szeptember 12., hétfő, 17.59-ig. Ekkor közjegyző jelenlétében lezárjuk a szavazást. És, hogy fokozzuk az izgalmakat, egészen az eredményhirdetésig, az évadot lezáró gála időpontjáig nem fedjük fel, hogy ki áll nyerésre. Csak egy grafikont fogtok látni a profilképek alatt, mely az egyes versenyzőkre beérkezett szavazatok utáni százalékos állást mutatja. A szavazatok grafikus megjelenítésének frissítése 10 perces késleltetéssel történik, hogy fenntartsuk a verseny kapcsán az izgalmat, ne lehessen kikövetkeztetni, hogy vajon kinek a százalékai nőttek. Természetesen az adatbázisunk a leadott szavazatokat rögtön rögzíti ettől függetlenül. Hogy ki lett "Az év hőse" már a szavazás lezárta után is kiderül, hiszen még aznap kikerül a weboldalra a győztes versenyző neve. Tartsatok velünk szeptember 13-án este is, amikor az eredményhirdetésről készült adásunkat nézhetitek meg a DIGI Sport műsorán! 


Szavazni, illetve a játákról további információkat a digi oldalán találtok:http://anaphose.digisport.hu/index.php


Hanna profilja:


http://anaphose.digisport.hu/video.php?hero_id=208
Itt a lehetőség, hogy egy kislánynak, egy motorosnak megvalósítsátok az álmát, és hogy egy kicsit jobbá tegyétek a magyarországi motoros társadalmat.

 Szólj hozzá,vagy oszd meg: