Aprilia RS 250 2014-ben?

Feladva:2013-06-25 13:48:44

Érdekes pletykák láttak napvilágot a Piaggio csoport háza tájáról.
Azt pusmogják a sokat tudó internetes források,hogy hízik a kínálat.
Nem,még mindig nem a szupersport kategóriában veti meg a lábát az Aprilia,sokkal inkább az újfent virágkorát élő 250-es kategóriába képzelik el a paletta bővítést.
Vajon újra lesz RS 250 a polcokon?


Nos ez így ebben a formában nem túl valószínű. Hiszen a kétütemű sportmotorokat a környezetvédelmi korlátozások szinte teljesen kinyírták.

De az RS4 125-ös blokkját ha megduplázzák(és nem veszik ki az élt belőle),egy egész rendes kezdőmotort kaphatnánk,ami bizony ráférne az igencsak koros rs 250-es középosztály lecserélésre.


Érthető lenne az Aprilia lépése,hisz több keleti gyártó sikeresen értékesít ebben a kategóriába,és már Európában is felvették a kesztyűt a Honda CBR250,Kawasaki Ninja 250(300) ellen pl a KTM a kis Duke-al.


Nem lenne idegen pálya a gyártó számára a negyed literes terep hiszen a 90-es években Biaggi már kultuszt faragott az Apriliának a 250-es RS köré.


biaggi aprilia rs 250


Nagy kérdés lehet még a külalak. Korábban már írtunk róla,hogy 2014-re érkezhet az új RSV4-es is, tehát a kérdés az,hogy a jól bevált fizimiskát kapná meg a "kettőötvenes",vagy már a frissített designt?

Bárhogy is lesz, erősen várós kategória!

Főleg ha nem áldozzák fel a teljesítményt a normákért.Szólj hozzá,vagy oszd meg: