Hírmorzsák

Feladva:2013-11-11 08:22:02

Álljon itt egy rövid összefoglaló arról,amit a napokban már sejtettünk,de végre bizonyossá vált.
Ezek történnek az Aprilia háza táján.


AZ EICMA-n hivatalosan is bejelentették,amit eddig csak pletykáltak:

-az Aprilia 2016-ban újra prototipus géppel képviselteti magát a MotoGP-ben.

Bár pontos részleteket(mint pl a versenyzők nevét),nem árultak el,de a dátum közeli,ami azt jelenti hogy már javában készül a varázsfőzet a boszorkánykonyhában.(Az utolsó próbálkozás nagy lebőgés volt a gyárnak-Rs Cube 2004)


Aki viszont figyeli a híreket,annak fura lehet ez a bejelentés,hiszen nemrégiben még kényszerleállás volt a gyárban -ami bizonyára nem az anyagi helyzetüket stabilizálta- ,valamint a műszaki főszaki  Luigi (Gigi)Dall Igna is távozott , akinek a márka a  SBK sikereit köszönheti. (Nem mellesleg a Ducati csábította el).

Ezek mellett belevágni a MotoGP-be elég nagy bátorság. Bár az is lehet,hogy ők már tudnak valamit,amit mi még nem.


A másik hírmorzsa is sportvonatkozású. Ez pedig a már mindeki álltal ismert új versenyző Melandri.

Bezony. Merthogy jövőre Ő fogja az RSV4-et terelgetni gyári színekben.

Delássuk mit is írt erről Ő maga:

„Mostantól hivatalosan is megkezdem az új kalandomat egy régi ismerőssel, az Apriliával!” – idézi a motorost a crash.net oldal. „Már régóta nem voltam annyira izgatott, mint a teszt előtti este. Az egész napot a garázsban töltöttem, csodálva és tanulmányozva az RSV-4-et, s kérdések ezreit tettem fel, hogy megpróbáljam megérteni és megismerni a motort még azelőtt, hogy kipróbálnám. Olyan feszült voltam, mint az első iskolanapon, féltem a rossz időjárástól és a sérült bokámtól, amelyet be kellett fájdalomcsillapítózni a versenyre. Ezzel szemben a teszten csak gyulladáscsökkentőt kaptam rá. Amikor az első száraz menetem után boldogan visszatértem a bokszba, megpróbáltam nem lélegezni, annyi érzem fogott fel: úgy éreztem magam, mint egy gyerek, aki megtalálta a játékát!”
Csapattársa Guintoli lesz,míg az új sport "főnök" Romano Albesiano lesz.


 


 


 Szólj hozzá,vagy oszd meg: