Összefogás Dominikért!

Feladva:2014-06-22 22:06:44

Sziasztok kedves olvasók.
Jellemzően nem igazán szoktam megosztani világmegváltó terveket, sem pedig jótékonykodást, de úgy érzem jelen esetben kivételt kell tennem.
Az alábbi felhívást Ancsy oszotta meg a Facebook-on, és úgy gondoltam mellé állok a lehetőségeimhez mérten.
A következő sorokban a 3 éves Dominikról olvashattok pár szóban.
Amit tudnotok kell, senki nem fog pénzért, vagy adományért kuncsorogni a következő sorokban. A pénz sajnos itt már nem segít...


Motoros Társaim,Hölgyek, Urak egyaránt! Engedjétek meg,hogy bemutassak Nektek,egy ifjú urat! Horváth Dominiknak hívják,és amt tudni kell Róla,hogy Ő egy igazi hős! Most is nagy küzdelmet vív,de sajnos úgy néz ki (bár ne lenne igaza az orvosoknak), hogy ebben a harcban alulmarad.Igaz,nagyon alattomos,és halálos ellenséggel küzd,a rákkal!Nos,azt mondják:Csodák márpedig nincsenek! Ezt akár el is hihetjük,de azt már ne higgyük el,hogy ne tudnánk közösen csodássá tenni,ennek a kislegénynek a hátralévő napjait!!! A felhívásban,amit korábban megosztottam,a család sem adományt kér elsősorban,hanem azt,hogy segítsünk szebbé tenni azt a kis időt,ameddig Dominik köztünk van!


Motoros Barátok! Június 28.-án lesz a kissrác 3 éves.Vérteskethelyen (Kisbér mellett) a helyi sportpályán lesz megtartva a rendezvény,lesznek ott tűzoltók,motoros rendőrök meg egy csomó mindenki,természetesen meglepetésként,ajándékul Dominik részére! Nos, szeretném,ha mi is meglepnénk Őt,és vettem egy kis bukósisakot, amit ott kívánok átadni Neki,remélem minél több motoros barátom társaságában! A sisakra szeretném,ha mindenki.aki eljött velünk rááírná a nevét,és ezzel a gesztussal tiszteletbeli Motoros Társunká fogadnánk! Tudjátok,előbb-utóbb mi is az Égi Országúton húzzuk a gázt,jólesik majd visszainteni egy kis motoros legénynek,akinek a fejvédőjén ott van a mi nevünk....A magam részéről adományként 2,azaz kettő liter benzin árát pluszban szeretném átadni. Ez talán kevésnek tűnik,de követhető példát szeretnék állítani,és nem grófot játszani....Ráadusul,ha leszünk százan,és ha csak a fele engedheti meg magának ezt a gesztust,az ötvenezer forint!!!

Szóval! Június 28.-án 8.30-kor indulunk Egerből,10 és 10.30 között csatlakozhattok hozzánk,az M1-M7 közösön a budaörsi Auchan parkolóban,onnan tovább a pályán a helyszínig.Nem kértem,de egy nagyon kedves és régi ismerősöm által ott lesz az MTV, de kérlek Benneteket,ez ne riasszon el senkit!Dominik illetve a Szülők szempontjából ez abszolút pozitív,és azt gondolom az sem baj,ha megerősítést nyer az emberek felé,hogy a MOTOROSOK összefognak,ha kell!!!

Márpedig most kell! Akinek van,vagy volt gyereke,az tudja,tudhatja,hogy milyen érzés nézni mikor alszik,hallgatni a szuszogását,beleszagolni a hajába....Azt mondják: A kisbaba,amikor megszorítja a szülei ujját,egy életre megragadja azt! Istenem,add,hogy soha ne tudjam meg,milyen mindezt elveszíteni!Nos,Dominiknak és a szüleinek nagyon kevés idő adatott meg.Nincs más utunk,tegyük valamennyire széppé,ennek a kis időnek egy részét,amennyire Tőlünk telik! Most ne céltalanul motorozzunk (hozzáteszem,olyan nincs is ),hanem egy nemes cél érdekében keljünk útra! Bízom Bennetek,remélem minél többen leszünk! Előre is köszönöm: Oláh László "Sonka Tesó" Majdnem kimaradt! Elérhetőségem: 20/9621631


 Szólj hozzá,vagy oszd meg: